Groep Securex
 
 
 
 

De visie van Securex

Securex is an asset to you and your people. Wij willen er zijn voor u en uw medewerkers. En bieden u daarom een uitgebreid dienstenpakket aan.

Securex: een troef voor u en uw medewerkers

U mag bij ons aankloppen voor elk aspect van uw HR-beleid. Of u nu een zelfstandige, zaakvoerder van een kmo of manager van een multinational bent. Of werkt als boekhouder, accountant of makelaar. We buigen ons graag over alle HR-vraagstukken: van u en uw klanten. Zodat ú zich voluit kunt concentreren op uw core business.

Uw medewerkers mogen er zeker van zijn dat we hun HR-zaken correct opvolgen. Ze merken dat we hoog inzetten op een goed beheer van uw menselijk kapitaal. Dat we om hen geven. Het resultaat? Ze voelen zich goed bij u en presteren daardoor optimaal.

Uitgebreid dienstenpakket onder één dak

Kiest u voor Securex? Dan krijgt u één partner die u voorthelpt met álle aspecten van uw HR-beleid. Want we bieden u een geïntegreerde kijk op human resources vanuit vier competentiedomeinen.

 • HR Services
  Hier werken we aan uw personeelsadministratie en loonsberekening. Onder meer via ons sociaal secretariaat, kinderbijslagfonds, sociaal verzekeringsfonds en ondernemingsloket.
 • Health & Safety
  Hier buigen we ons over preventie en gezondheid op het werk. Onder meer door middel van ons ziekenfonds, de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk, de dienst Medische Controle en onze arbeidsongevallenverzekeringen.
 • HR Consulting
  Hier focussen we op de ontplooiing van de talenten van uw medewerkers. Onder meer door advies te geven over rekrutering, training en outplacement.
 • HR Insurance
  Hier verzekeren we de inkomens. Onder meer met pensioenverzekeringen, invaliditeitsverzekeringen en verzekeringen gewaarborgd inkomen.