Boost2Success

 

Groei met Boost2Success en Securex

Startende of reeds ervaren zelfstandige? Als ondernemer heeft steeds u ongetwijfeld hetzelfde doel voor ogen: groeien! Misschien wilt u wel nieuwe markten veroveren, een bestaand bedrijf overnemen of uw eerste werknemers in dienst nemen? Wat uw plannen ook zijn, met Boost2success reken u op professionele begeleiding en advies.

Via Boost2Success kunt u gratis of aan een voordelig tarief gebruikmaken van individuele begeleiding op maat en dit binnen verschillende domeinen zoals bijvoorbeeld HR, financiën enz.

Wat is Boost2Success?

Boost2Success is een initiatief van de Vlaamse regering en is een samenwerking tussen verschillende partners, waar Securex er een van is. Het doel van dit project is om het ondernemerschap te stimuleren en u als ondernemer te ondersteunen en begeleiden op de gebieden waar u nood aan heeft.

Hoe neemt u deel?

Schrijf u in via boost2success.be en vul online een korte eenvoudige test in. De resultaten van deze test en de ratio-analyse zullen u een beeld geven op de huidige situatie van uw onderneming. Vervolgens kunt u deelnemen aan verschillende adviesmomenten waar u een uur lang eerstelijnsadvies krijgt dat gebaseerd is op de resultaten van uw test en ratio-analyse.

Tijdens dit adviesmoment wordt nagegaan waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Op basis hiervan kunt u worden doorverwezen naar één van de volgende diensten waar u persoonlijk wordt verder geholpen:

 

 Dienst

WatDuurPrijs
Eerstelijnsgesprek                      

Een kennismakend gesprek gebaseerd op van de resultaten van uw test en ratio-analyse van uw onderneming.

 

       1 uur                                                           

       

 

 

     Nu voor slechts € 477       (meer dan 50% korting)

Advies op maat                                                         

Specifieke begeleiding met juridische vragen, het bepalen business plan, aanvragen  van vergunningen en subsidies, commerciële vragen of financiële vragen.                          

 

3 uur    
Coaching aan huis

Face-to-face begeleiding door expert voor het bepalen van uw strategie, opstellen van uw businessplan, overlaten van uw onderneming, opmaak van een performant HR –beleid, het helpen bij financiële vragen, e.a.

 

8 uur    

 

Daarnaast kunt u ook nog deelnemen aan enkele gemeenschappelijke initiatieven:

 

 Dienst

WatDuurPrijs
Workshops

Algemene sessies in kleine groepen van 15 – 20 deelnemers over interessante topics                                       

                                   

2 uur gratis
Inspiratisessies

Netwerkmoment met collega-ondernemers rond inspirerende thema’s. Er zijn sessies die in de ochtend doorgaan, maar ook ’s avonds.

3 uur  gratis

Prijzen exclusief btw

Meer info?

Meer info over dit initiatief kunt u hier terugvinden.

Woont u in Wallonië of Brussel? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde  ondernemingsloket.

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we samen voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen wil samen met haar partners projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Boost2Success is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be.