Beloon uw medewerkers met warrants

 

Beloon uw medewerkers met warrants

Uw medewerkers geven voortdurend het beste van zichzelf. Het spreekt voor zich dat u ze wilt belonen voor hun harde werk en inzet. Maar wilt u ook uw loonkosten binnen de perken houden? En tegelijk een hoger nettobedrag uitkeren aan uw medewerkers? Kies dan voor warrants!

Beleggingsinstrument

De warrant is een financieel instrument dat de houder het recht geeft om gedurende een bepaalde periode aandelen te kopen tegen een vooraf vastgelegde prijs. De warranthouder kan het beleggingsproduct vóór de vervaldatum verkopen in ruil voor een nettovoordeel.

Voordelig alternatief

Warrants bieden een resem financiële en praktische pluspunten. Want de toekenning ervan resulteert in een voordeel van alle aard. En dat is onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld van socialezekerheidsbijdragen voor werkgever én medewerker. Ontdek snel uw winst via een concreet voorbeeld.

Deskundige begeleiding

Securex is de uitgelezen partner om uw loonkosten te optimaliseren. Bovendien ontfermen we ons over álle aspecten, van a tot z.

Voor wie?

Werkgevers kunnen gebruik maken van warrants als bonus voor hun werknemers. Bent u nog geen klant bij het Securex sociaal secretariaat en zou u toch graag warrants willen toekennen? Contacteer ons vrijblijvend.

Wilt u weten hoeveel u bespaart of wint met warrants?

Bereken dan snel uw voordeel en dat van uw medewerkers met onze simulatietool!