Road to HR

 


Road to HR: de HR-opleidingen die u echt nodig heeft 

Sociaal recht, personeelsadministratie, rekrutering en selectie, talentmanagement, einde loopbaan, … Wilt u al die domeinen niet door en door kennen? Een prachtidee! De juridische en HR-opleidingen van Securex tonen u de weg! Het maakt niet uit of u de eerste stappen zet, of een ervaren HR-manager bent: wij pakken alle niveaus aan.

Concreet?

Road to HR is een volledig traject dat u op de weg naar HR-expertise zet. Elke opleiding richt zich tot een specifieke doelgroep: beginners, professionals of ervaren rotten. Kies uit de drie trajecten de opleidingen die u echt nodig heeft:

HR for Starters

Bent u zaakvoerder of wilt u inzicht in de basisbeginselen van arbeidsrecht en personeelsbeheer? Wilt u nauwkeurige en gefundeerde antwoorden geven op elke vraag van uw medewerkers? Kies dan voor onze opleiding HR for Starters. Eenvoudig en efficiënt! Kers op de taart: er is geen voorkennis vereist

HR for Professionals

Kmo-zaakvoerders, HR-verantwoordelijken en -medewerkers, personeelsbeheerders, … Heeft u de basiskennis van sociaal recht en HR-beheer onder de knie? Maar wilt u uw potentieel op het vlak van menselijk kapitaal vergroten? Wilt u in uw bedrijf als een echte ‘professional’ naar buiten komen? Dan is de opleiding ‘HR for Professionals’ dé weg voor u!

HR for Experts

Verruim uw horizon: dat is het leidmotief van het vormingstraject ‘HR for Experts’. Het biedt u een reeks opleidingen om uw sociaaljuridische en HR-kennis op specifieke vlakken te verdiepen. Kies zelf de domeinen die u wilt uitdiepen.

Voordelen in overvloed

De ‘Road to HR’-modules bieden u een rits voordelen:

  • opleidingen die focussen op de praktijk
  • beknopte, duidelijke en bevattelijke opleidingen
  • een duidelijke structuur die van de professionele cyclus vertrekt
  • geactualiseerde kennis recht uit de mond van HR-specialisten en juridische experten.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan nu al onze opleidingen in detail!