Securex opleidingen

 

Schrijf snel in voor deze dagopleiding in Edegem of Gent

De hervorming van de vennootschapsbelasting brengt belangrijke veranderingen met zich mee, zowel voor u als uw klant. Tijdens deze dagopleiding bieden meester Leo De Broeck en meester Didier Van Laere u inzicht in de hervorming en in de belangrijkste actualiteiten waaronder ook het nieuwe wetboek vennootschappen.

U mag erop vertrouwen dat de gekozen thema’s een antwoord zullen bieden op uw vragen via een boeiend overzicht van opvallende cases, wetteksten, weetjes en aandachtspunten.

Programma

09.30u - ontvangst
10.00u - verwelkoming - Joëlle Helbig, Director Sales Securex
10.15u - de hervorming, actuele stand van zaken en impact voor u en uw klanten - dhr. Leo De Broeck, Fiscaal advocaat
12.15u - walking dinner
13.30u - hot topics rond de vennootschapsbelasting - dhr. Didier Van Laere, Fiscaal advocaat
15.30u - Pauze
16.00u - het pensioen van de zelfstandigen uitgelegd via 11 veelgestelde vragen - Sven Rynvalt, Client advisor Securex en Erik Vandierendonck, Technical expert Securex
17.00u - start networking

Spreker

Leo De Broeck en Didier Van Laere zijn stichtende vennoten van het advocatenkantoor ‘De Broeck - Van Laere & Partners’.

Leo De Broeck is fiscaal geschoold zakenadvocaat (KU Leuven en Fiscale Hogeschool Brussel). Naast fiscaliteit in de ruime zin is hij ook dagelijks bezig met daarbij nauw aansluitende rechtsgebieden zoals vennootschapsrecht, burgerlijk recht,
ondernemingsrecht, vastgoedrecht en fiscaal strafrecht.

Didier Van Laere is advocaat aan de Brusselse en Gentse Balie en gespecialiseerd in fi scaal en vennootschapsrecht. Hij legt zich toe op advisering aan bedrijven rond vennootschapsrechtelijke en fiscale herstructureringen in het kader van overnames
of (familiale) opvolging gecombineerd met de persoonlijke vermogensplanning van de bedrijfsleider.

Meester De Broeck en meester Van Laere zijn, onder andere, ook actief als sprekers of moderators op gespecialiseerde studiedagen en auteurs van publicaties in fi scale tijdschriften, boeken of naslagwerken.

Meer info via www.dvp-law.com

Datum en locatie

Datum
Plaats    
10-11-2017 Ter Elst Antwerpen, Kattenbroek 1, 2650 Edegem
16-11-2017
De CommunicatieLoft, Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent


Informatie

Deze dagopleiding (ter waarde van 299 euro) is gratis voor partner-boekhouders en -accountants en is enkel toegankelijk op persoonlijke uitnodiging. Het seminarie is erkend door het BIBF 78567 (Edegem), 78562 (Gent) en door het IAB (BO432/2016-01) en geeft recht op 5 uur permanente vorming.

Deze opleiding is gratis. Schrijft u zich in en kunt u toch niet aanwezig zijn? Gelieve dan ten laatste 5 dagen voor de opleiding te annuleren of u te laten vervangen door een collega. U kunt ons hiervan verwittigen via training@securex.be. Anders zien wij ons verplicht 100 euro aan te rekenen als tegemoetkoming voor onze kosten.

Voor meer informatie, contacteer ons via  training@securex.be.