Securex opleidingen

 

Schrijft snel in voor ons webinar: 'De bijzondere belastingsinspectie op bezoek'

Wanneer de fiscus u komt controleren is het niet alleen belangrijk te weten wat hij wel en niet mag maar eveneens waarop hij zich focust bij een fiscale controle en aan welke materies hij prioriteit verleent. 

Tijdens dit webinar wordt vanuit actueel en praktisch oogpunt de huidige tendensen besproken die de fiscale controles kenmerken.

Hierbij wordt vooral aandacht besteed aan hetgeen de zelfstandige of onderneming mag verwachten wanneer de fiscus besluit op onderzoek te gaan.

Aan welke soort zaken en materies besteedt de fiscus het meeste aandacht? Welke zijn de argumenten waarop de fiscus zich voornamelijk beroept wanneer hij een aangifte wijzigt? Op welke argumenten kan de belastingplichtige zich beroepen om zich hier tegen te weren?

Waaraan mag de belastingplichtige zich vandaag verwachten. Kan de fiscus kasten openen en computers doorzoeken?

 

Spreker

Thierry Lauwers

De heer Thierry Lauwers is sinds 1996 advocaat gespecialiseerd in het fiscaal recht. Hij is de oprichter en vennoot van Lauwers & Seutin, het enige fiscaal advocatenkantoor in België dat in de drie gewesten vertegenwoordigd is (www.lauwers-seutin.be). Hij is eveneens docent aan de Hogeschool Gent en aan de postacademische opleidingen Vastgoedrecht en Financieel Recht, bestuurslid van de International Fiscal Association (IFA), mede-oprichter van BATL (Belgian Association of Tax Lawyers) en bestuurslid van het VABF (Vereniging van Accountants, Boekhouders en Fiscalisten.)

 

Datum van de wenibar

                           24-05-2018  vanaf 12u tot 13u                               

 

Informatie

Prijs: gratis voor partner-boekhouders en -accountants 

Het seminarie is erkend door het BIBF (85314) en door het IAB (E0018/2016-03) en geeft recht op 1 uur permanente vorming.

Schrijft u zich in en kunt u toch niet deelnemen? Gelieve dan uw inschrijving te annuleren. U kunt ons hiervan verwittigen via training@securex.be