Informatiesessie l fiscaliteit 2016

 

Infosessie: hot topics inzake fiscaliteit

Tijdens deze twee uur durende gratis infosessie biedt de heer Alain Claes u een overzicht van 3 belangrijke aspecten inzake fiscaliteit:

  • Fiscale sanctionering en verweermiddelen
  • Actualiteiten (afhankelijk van regeringsbesluiten: hervorming vennootschapsbelasting, vermogensbelasting, successierechten)
  • Fiscale rechtspraak en praktijkcases

Programma

9u30      Onthaal met koffie en versnaperingen
10u00    Start infosessie
12u00    Start networking met drinks en sandwiches
13u30    Einde

Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Spreker

De heer Alain Claes is sinds 1991 advocaat fiscaal recht. Hij is mede-oprichter en advocaat-vennoot van Sherpa Law (www.sherpalaw.be). Naast fiscale geschillen en advies heeft hij een bijzondere expertise ontwikkeld in anti-witwaswetgeving en fiscaal strafrecht.

Daarnaast is hij ook auteur van verschillende publicaties, gastdocent aan het FHS te Brussel voor de postgraduaat Fiscaal Recht en Fiscale Praktijk en lid van diverse raden en redacties. De heer Alain Claes is ook lid van de Raad van de Orde bij de Balie te Brussel en lid van de Commissie witwas en de Commissie Controle Derdengelden van de Orde van Vlaamse Balies.


Bijkomende informatie

Het seminarie is erkend door het BIBF  70180 (Sint-Martens-Latem), 70181 (Kortrijk), 70182 (Brussel), 70183 (Zedelgem), 70184 (Antwerpen) en door het IAB (BO432/2016-01) en geeft recht op 2 uur permanente vorming.

Deelnameprijs: gratis