Nood aan loopbaanbegeleiding?

 


Nood aan loopbaanbegeleiding?

  • Denkt u na over een volgende stap in uw loopbaan?
  • Kijkt u uit naar een nieuwe uitdaging op professioneel vlak?
  • Piekert u af en toe over uw professionele leven?
  • Vraagt u zich af of uw talent wel voldoende gezien en ingezet wordt?

Dan heeft een ontmoeting met een loopbaancoach zin voor u!

Omdat heel wat mensen met dit soort vragen zitten heeft de Vlaamse overheid - in samenwerking met de VDAB - het initiatief genomen om aan zowat elke werkende de kans te geven even stil te staan bij zijn of haar loopbaan en dit samen met een professionele coach.

In dit kader werd Securex ook erkend als loopbaancentrum. Dit betekent  dat u gebruik kunt maken van een loopbaancheque en zo slechts 40 euro betaalt voor een traject van 4 uur.

 

Wat kan de Securex loopbaancoach voor u betekenen?

Onze ervaren coaches begeleiden u graag bij uw zoekproces. We doen dit op een professionele manier en werken stap per stap. Uw vraag staat centraal en vormt de basis van het traject.

We gaan op zoek naar uw sterke punten en de manier waarop u die nog kunt uitbouwen om uw loopbaan de gewenste richting uit te sturen. Op het einde van het traject hebt u een idee van de stappen die u kunt zetten: opleiding volgen, gericht(er) solliciteren, binnen uw bedrijf een gesprek aangaan …

Omdat het coachen van mensen reeds jaar en dag onze activiteit is, doen we het met passie en vakmanschap.

 

U zet de stap?

Vul ons formulier in of stuur een e-mail naar loopbaanbegeleiding@securex.be. We contacteren u binnen de 24 uren. Ondertussen kunt u ook al uw  loopbaancheque(s) aanvragen via de website van de VDAB.