Securex Inspiratie-sessies

De krijtlijnen voor een duurzaam HR-beleid


Uw medewerkers zullen langer moeten werken, werken op verplaatsing of vragen een betere balans tussen werk en privé. Hoe gaat u als HR-expert om met de veranderende arbeidsmarkt, zoals de vergrijzing van de medewerkers, de structurele schaarste aan arbeidskrachten en de toenemende vraag naar thuiswerk?

In april 2013 organiseert Securex een reeks inspiratie-sessies rond de veranderde realiteit in het HR-landschap. Experts reiken u inzichten en concrete oplossingen aan. U ontdekt als eerste de cijfers van 2012 over absenteïsme in België. En u krijgt de tools in handen om de krijtlijnen voor een duurzaam HR-beleid binnen uw bedrijf te tekenen.


Voor wie?

- U bent bedrijfsleider of CEO in een onderneming met meer dan 100 medewerkers,
- U bent HR-verantwoordelijke in organisatie met meer dan 100 medewerkers.
- U wilt meer weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen HR.


Waar en wanneer?

De Securex inspiratie-sessies vinden plaats in úw regio. We verwelkomen u graag in de vooravond. Na de presentaties krijgt u een verrassende rondleiding in het gastbedrijf of geniet u van de unieke locatie. En om te eindigen, voorzien we een verwennerij uit de keuken van Topchef Robrecht Wissels.


Meer weten over de inspiratie-sessie in uw buurt?
Kies een streek, klik op regio en ontdek het programma.
Beersel
| 18 april 2013


Wilrijk | 23 april 2013


Brugge
| 24 april 2013

Hasselt| 25 april 2013Laat u inspireren: schrijf u nu in voor een van deze ontmoetingen met boeiende sprekers. En laat u verrassen door boeiende bedrijfsbezoeken en een verfijnde keuken.


Wilt u meer informatie:
Contacteer Sophie Dumont via mail of op 02 729 92 74