HRonline 5

Securex HRonline5 Video

HRonline 5, uw personeelsbeheer verliep nog nooit zo comfoHRtabel.

Spitst u uw aandacht liever toe op de groei van uw zakencijfer dan op administratieve taken? U hebt overschot van gelijk! Met HRonline 5 zijn uw lonen geboekt terwijl u een koffietje slurpt ...

Het loonbeleid waarvan u al jaren droomt.

HRonline 5 is een eenvoudige, innovatieve en gebruiksvriendelijke webtoepassing voor het beheer van de prestaties van uw medewerkers. Maak een internetverbinding op uw tablet of pc en ontdek een soepele en intuïtieve interface.

Technologisch en toch op mensenmaat

U hebt toegang tot HRonline 5 via uw beveiligde portaalsite. Selecteer de werknemers voor wie u prestaties wilt registreren. De kalender is vooraf ingevuld op basis van de contractueel vastgelegde werkroosters. U moet dus alleen afwezigheden ingeven.
Daarna verzendt u de inventaris van werknemersprestaties naar uw sociaal secretariaat. De gegevensverwerking gebeurt drie keer per dag. Uw loonfiches zijn zo enkele uren later in elektronische vorm beschikbaar.

HRonline5 is pure technologie, maar wel op mensenmaat. Het pakket is zo ontworpen dat u permanent een bevoorrecht contact behoudt met uw dossierbeheerder. Uw rechterhand laat u nooit in de steek!

Ongelooflijk veel voordelen

Het is u nu al duidelijk: HRonline 5 biedt u heel wat voordelen. De belangrijkste troeven zijn:

  • een soepele en intuïtieve interface voor meer gebruiksgemak
  • beveiligde toegang om de vertrouwelijkheid van uw privégegevens te bewaken
  • een snelle toepassing waarmee u met enkele muisklikken loonfiches bij de hand hebt
  • duidelijk bewezen flexibiliteit met toegang op elke plaats en tijdstip
  • milieuvriendelijkheid omdat u het papierverbruik beperkt.

HRonline 5 is bedoeld voor kmo's met 1 tot 10 werknemers die kiezen voor gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, intuïtief loonbeheer op maat van iedereen.
Wilt u er meer over weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze demo. Die maakt het u op slag duidelijk hoeveel voordelen deze toepassing u biedt.