expeHRt : ervaring, expertise, innovatie

Met onze nieuwe service expeHRt , wil Securex zijn rol van HR-partner naar een hoger niveau tillen. We willen een partner zijn die al deze aspecten op vlak van personeelszaken beheert met een volledig geïntegreerde aanpak én high-tech ondersteuning.

Wenst u meer te weten te komen over expeHRt en de concrete voordelen ervan voor uw onderneming? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Als werkgever wordt u dagelijks geconfronteerd met heel wat uitdagingen op vlak van HR. Efficiënt beheer van de payroll, financiële en personeelsgebonden KPI’s, complexe juridische vragen, talentbeheer, enz. zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.


Met onze service expeHRt , tillen wij onze rol als HR-partner naar een hoger niveau. Dit om onze klanten in staat te stellen de uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden. Met onze totaaloplossing expeHRt kiest u voor …


En alsof dat nog niet volstaat, vindt u bij ons alle nodige diensten onder één dak, o.a.

  • sociaal secretariaat;
  • externe dienst voor preventie en bescherming;
  • kinderbijslagfonds;
  • medische controledienst;
  • arbeidsongevallen, enz..

Wanneer u kiest voor expeHRt , kiest u voor zeker en comfortabel maatwerk. In functie van uw behoeften stellen wij een dienstenpakket samen, volledig op maat van uw bedrijf.

expeHRt Securex

Een scherper inzicht nodig? Twijfel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met één van onze experten.

outsouHRce: de perfecte uitbreiding op uw standaarddiensten

Met Securex outsouHRce laat u uw personeelsadministratie en personeelsbeheer over aan een ijzersterke externe partner. Zo haalt u de gespecialiseerde kennis van HR-experten in huis die uw administratie en personeelsbeleid op een proactieve en geïntegreerde manier laten verlopen. Zonder aan flexibiliteit in te boeten en zonder gehinderd te worden door een vaste organisatie met bijhorende kostenstructuur bent u steeds in staat in te spelen op elke bedrijfsevolutie … en dit zonder de controle over uw kosten te verliezen.

Eerst doen we een uitvoerige behoefte- en situatieanalyse. Dan overleggen we met u en nemen op contractuele basis een aantal van uw administratieve taken als werkgever over, tot de werknemerscontacten toe.

Securex wordt als het ware uw personeelsafdeling, maar u behoudt wel steeds de uiteindelijke beslissingsmacht. Flexibiliteit en efficiëntie alom!

Interesse? Maak dan een afspraak met onze vertegenwoordigers en vraag naar meer informatie.

schema outsouHRce Securex

Extended Services :expeHRt zonder grenzen

Wilt u naast expeHRt nóg meer service? In een meer gespecialiseerd domein? Ook dan blijft Securex uw ideale partner. Onze Extended Services vullen expeHRt perfect aan daar waar u nood hebt aan extra advies of dienstverlening. Onze consultants die hiervoor zorgen, volgen de actualiteit op de voet en beschikken over relevante sectorexpertise. Op die manier bent u zeker van hun toegevoegde waarde.

expeHRt Securex

HR coaching

Voelt u binnen uw personeelsafdeling en personeelsbeleid ruimte voor verbetering en professionalisering? Hulp of richtlijnen nodig bij aanwervingen, motivatie van werknemers, outplacement, …? Blijkt na het oriënterend gesprek met onze HR coaches dat er een duidelijke behoefte naar ondersteuning is?
Laat u dan begeleiden door ons HR Coaching Team. Wij assisteren en coachen u doorheen alle belangrijke sleutelmomenten (in-through-out).

International Employment Services

Onder meer dankzij onze buitenlandse filialen en een breed internationaal netwerk zijn we continu op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen in binnen- en buitenland. International Employment Services biedt een antwoord op al uw vragen rond grensarbeid, detachering, sociale statuten in binnen- en buitenland, arbeidsmobiliteit, enz. Uw internationale payroll én fiscale dossiers verlopen volledig geïntegreerd en gecoördineerd

Legal Audit & Consulting

Wij analyseren uw loon- en tewerkstellingsdossier tot op het bot: arbeidstijden, interne reglementen, bijzondere statuten, lonen en extralegale voordelen, … Dat alles plaatsen we in de sector context, vergelijken we met subsidies en tegemoetkomingen van de overheid en maken we helemaal conform de wet. Zo is uw dossier meteen geregulariseerd én geoptimaliseerd.

HRIS Project Management

Staat u voor een groot en ingrijpend softwareproject voor uw personeelsmanagement of uw tijdsregistratie? Dan gidst onze project manager u door het moeras. Hij analyseert uw noden, coördineert het projectteam, begeleidt uw medewerkers en zorgt voor een rimpelloze implementatie.

HR Measurement & Reporting

U krijgt rapporten op maat die uw personeelskost haarscherp in beeld brengen. Zo kunt u gemakkelijk verstandige en toekomstgerichte beleidsbeslissingen nemen.


Meer informatie gewenst? Neem dan nu contact met onze specialisten.

HRonline: een nieuwe dimensie voor geïntegreerde human resources

Revolutionaire en superkrachtige HR-communicatie

Om aan de uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden en onze klanten integraal en nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Securex HRonline ontwikkeld. HRonline is een revolutionair en onontbeerlijk communicatie platform.

HRonline: baanbrekende HR-software

Snel en gemakkelijk gegevens doorsturen, informatie opvragen, vragen stellen aan uw Client Advisor? Het kan allemaal - en nog veel meer. Met het online opvolgingssysteem van HRonline volgt u al uw informatie perfect op. Iedereen werkt op één platform en in hetzelfde dossier. Resultaat: geen tijdverlies of fouten. Efficiënter en transparanter kan niet.

HRonline: baanbrekende HR-software

Al uw informatie met maar één muisklik

Eén login en wachtwoord: meer hebt u niet nodig om uw informatie en de juridische adviezen van onze experts te raadplegen. Bovendien bezorgen we u relevant sociaal en fiscaal nieuws uit uw sector op maat van uw onderneming.

Met HRonline krijgt u ook instant toegang tot:

MyDocuments: al uw sociale documenten online;

  • krachtige reken- en simulatiemodules;
  • dynamische boekhoudkundige loonsynthese
  • ASR: Aangifte Sociaal Risico;
  • Lex4You: sociaal-juridische informatie;
  • Elektronische communicatiemiddelen: Certipost, Zoomit, Isabel …

U wilt uw personeelsadministratie ook online beheren? Neem zo snel mogelijk contact op met een van onze experts.