Groep Securex
 
 
 

De kneepjes van loonoptimalisatie

Alles wat u moet weten over de verschillende manieren om uw medewerkers optimaal en intelligent te belonen. Alle elementen van het loonpakket worden ontcijferd en duidelijk uitgelegd. De voordelen voor de werkgever en de werknemers worden in begrijpelijke tabellen samengevat. Vrijstellingen en aftrekposten worden zowel op fiscaal als sociaal vlak in detail weergegeven.

De principes van bruto- en nettoloon, alternatieve verloningen zoals reiskosten, maaltijdcheques, ecocheques, ziekteverzekering of de verschillende mogelijke premies (warrants, bonusplan, bonus cash) worden behandeld.

Premies en voordelen zijn de stimulans die uw teams motiveren. Stel bonussen voor of bied uw beste elementen een deelname in uw bedrijf aan. Leer hoe u uw aanbod kunt verbeteren binnen de grenzen van de loonnormen die in uw sector gelden.

Ontdek tot slot de voordelen die aan startups toegekend worden en de maatregelen van de Taxshift die de lasten moeten verlagen die op arbeid wegen en het loon moeten verhogen dat de werknemers netto ontvangen.

Securex helpt u om een competitief, aantrekkelijk en geoptimaliseerd loonpakket uit te werken.

Download gratis onze gids!

Alle velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden van de site gelezen en aanvaard ze.