Groep Securex
 
 
 
 

Download onze brochure over absenteïsme

Beheer van langdurig absenteïsme

Duurzame inzetbaarheid houdt uw medewerkers langer actief. Langdurig absenteïsme daarentegen betekent kosten voor uw bedrijf... en een afwezige medewerker. Met Securex en zijn geïntegreerde totaaloplossing voor re-integratie, creëert u samen de beste oplossingen om een gezond bedrijf te worden met gezonde medewerkers!

Ontdek de processen en tools van deze geïntegreerde aanpak.

 

Oplossingen kort absenteïsme

Medische controles worden vaak ingezet om korte afwezigheden op te volgen. Meestal met een positieve uitkomst. Daarnaast ontwikkelde Securex  vijf bijkomende 'oplossingen kort absenteïsme', die u afzonderlijk aanwendt of gebruikt om uw medische controles aan te vullen.

Ontdek de verschillende oplossingen voor kort absenteïsme.

Medische controles en kort, frequent absenteïsme

Securex beveelt medische controles aan om het kort, frequent absenteïsme tegen te gaan. Deze controles identificeren (on)gerechtvaardigde afwezigheden en de onderliggende oorzaken van absenteïsme. Met de online oplossingen van Securex kunt u bovendien gemakkelijk de afwezigheden beheren, statistieken aanmaken en met slechts enkele klikken medische controles aanvragen.

Raadpleeg de details van deze dienst in onze interactieve brochure.

Professionele opvolging en langdurige afwezigheid

Laat uw afwezige werknemers niet in de steek! Securex biedt een telefonische opvolging aan, uitgevoerd door een onpartijdige vertrouwenspersoon, een verpleegkundige van Securex. Via een vijf-stappen procedure wordt zo de duurzame terugkeer van de medewerker naar uw bedrijf bespoedigd. Bovendien wordt extra aandacht geschonken aan zijn gezondheid.

Download de brochure "Professionele telefonische opvolging van langdurig afwezigen".