Groep Securex
 
 
 
 

Download onze brochures

De fijne kneepjes van loonoptimalisatie

Bruto- of nettoloon, premies, voordelen, bonussen, warrants, maaltijdcheques of eco-cheques: onze brochure helpt u de beste manier te bepalen om uw teams te belonen en uw sociale en fiscale verplichtingen te optimaliseren.

Download snel onze brochure.

Securex, de ideale partner voor elke zelfstandige!

Zelf aan het roer staan van uw professionele loopbaan… het is een grote uitdaging! Maar aan elk avontuur zijn er natuurlijk risico’s en valkuilen verbonden. Daarom is het van groot belang goed geïnformeerd te zijn.

Goed op de hoogte zijn van uw rechten en plichten, en over de manieren om uw sociale bescherming te verbeteren, vormen vandaag een voorwaarde voor succes. Ontdek uw rechten en plichten als zelfstandige in onze overzichtelijke brochure.

Download snel onze brochure.

Pensioen voor zelfstandigen

U hebt uw onderneming van A tot Z zien groeien en u hebt er vast en zeker heel wat bloed, zweet en tranen in geïnvesteerd. Op een zeker moment wordt het toch eens tijd om wat gas terug te nemen en van een welverdiende rust te genieten. Gaat u binnenkort met pensioen?

Dan is het belangrijk dat u weet aan welke voorwaarden u moet voldoen, welke stappen u dient te ondernemen en met welke zaken u allemaal rekening dient te houden.

Download snel onze brochure.

Loonkost – uw analyse met het oog op de toekomst

Loonkosten begrijpen, voorspellen en optimaliseren. Securex begeleidt u met het optimaliseren van uw loonkosten en uw bedrijf zo rendabel te houden. Op basis van verschillende rapporten zult u begrijpen welke loonlasten u heeft en krijgt u een beter zicht op de aard ervan. Zo kunt u betere beslissingen nemen en het concurrentievermogen van uw bedrijf te versterken.

Download snel onze brochure.