Groep Securex
 
 
 

White papers houden u op de hoogte van HR-trends

U optimaal bijstaan? Dat kan alleen als we weten wat er reilt en zeilt binnen de bedrijfswereld. Daarom houden we de vinger aan de pols met wetenschappelijke onderzoeken die we zélf uitvoeren. Onder meer over HR-thema’s zoals motivatie, werknemerstevredenheid, stress, absenteïsme en personeelsverloop. Kortom, zaken waarmee u dagelijks in aanraking komt.

Onderzoekers van dienst? Dat zijn onze eigen experts en slimme koppen uit de academische wereld. Samen analyseren en interpreteren ze voor u grote hoeveelheden data. Die zijn afkomstig van:

  • onze jaarlijkse (inter)nationale benchmarkstudies
  • onze medische controledienst
  • ons sociaal secretariaat
  • onze externe dienst voor preventie en bescherming op het werk

De resultaten van de studies gieten we voor u in kraakheldere white papers. Daarin ontdekt u de resultaten in cijfers en grafieken. En leest u adviezen en actiepunten voor ondernemingen als de uwe. Zo werken we samen aan een optimalisatie van úw menselijke kapitaal.

Gratis wetenschappelijk advies ontvangen? Download dan onze white papers. Of schrijf u in op onze nieuwsbrief. En word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe publicaties.

Ontdek onze white papers

U volgt de trends binnen human resources graag op de voet. Daarom zetten we voor u onze vijf recentste white papers op een rij. Niet gevonden wat u zoekt? Neem een kijkje in de linkerkolom op deze pagina. Daar vindt u alle white papers die Securex sinds 2005 publiceerde. En dit geordend volgens thema. Zo vindt u sneller wat u zoekt. Veel leesplezier!

Recente white papers