Accountant
 
 
 

Vier tips waarmee u uw klanten verwent

U werkt graag vlot en efficiënt? Zodat u de handen vrij hebt voor wat écht telt: uw klanten. Securex zet u op het juiste spoor: vier nieuwigheden waarmee u uw klanten nóg beter bedient en uw eigen werk vergemakkelijkt.

1. KBO check-up

Correcte gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). Het bespaart uw klanten veel geld … en u heel wat werk. Maar bent u zeker dat de KBO-informatie van uw klanten strookt met de realiteit? Gelukkig rekent u op de KBO check-up van Securex.

Is de adresinformatie van uw klant juist? Zijn de gegevens over zijn activiteiten correct ingevuld? We schaven onmiddellijk bij waar nodig. Zo is de KBO-informatie van uw klant altijd up-to-date.

Het resultaat? Uw klant vermijdt boetes en bespaart geld. Uw winst? Een tevreden klant.

2. Vernieuwd online ondernemersloket van Securex

Securex maakt u het leven gemakkelijk – met het nieuwe online ondernemingsloket. Inschrijven, wijzigen of schrappen van KBO-informatie? Uw klant aansluiten bij het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen of het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex? Het loopt allemaal van een leien dakje.

Vraag snel uw gratis toegang aan. Want u vindt er alles over uw dossiers – op één plaats. Leg er uw vraag voor aan onze specialisten en wees gerust: Securex behandelt uw aanvraag binnen 48 uur.

Smaakt dat naar meer? Maak kennis met het nieuwe online ondernemingsloket van Securex.

3. Vergunningen mét korting

Sabam, billijke vergoeding, gemeentelijke drankvergunning, toelating van het FAVV … Starters staan vaak voor een berg administratie om de nodige vergunningen op zak te steken. Met uw service en het online-ondernemingsloket van Securex staan ze in geen tijd aan de top.

En uw starter profiteert van de formules die Securex aanbiedt. Vraagt hij drie of meer vergunningen aan via het Securex ondernemingsloket? Dan geniet hij minstens dertig euro korting.

Meer info

4. Subsidieoverzicht op maat

De federale overheid, de gewesten en lokale overheden roepen talloze steunmaatregelen in het leven voor ondernemers. Maar raakt uw klant het spoor niet bijster?

Wilt u een puike service geven aan uw klant? Informeer hem dan over de steunmaatregelen waarop hij recht heeft. Met de subsidiewijzer van Securex wijst u hem de weg.

Meer info

Ziezo, vier nieuwigheden waarmee u uw klanten gelukkig maakt. Wilt u er alles over weten? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager bij Securex of het dichtstbijzijnde kantoor. En ons aanbod voor cijferberoepers? Dat is ook uw aandacht waard.