Accountant
 
 
 

Uitgebreid dienstenaanbod voor partners van Securex

Uw klant ziet u niet alleen als zijn boekhouder, accountant of fiscalist. Maar óók als zijn adviseur en vertrouwenspersoon. Daarom klopt hij met sociale vraagstukken bij u aan. Staat u hem graag optimaal bij? Word dan partner van Securex. Wij zetten onze sociale dienstverlening voor u in. Zodat u deskundig totaaladvies aan uw klant geeft.

Partners van Securex vinden alles onder één dak

De onderneming van uw klant staat of valt met de mensen die er werken. Daarom reiken wij oplossingen aan voor álles wat met human resources te maken heeft. Dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod ‘winkelt’ u bij ons in een onestopshop. Wij helpen uw klant met zijn verzekeringen en pensioensparen, met zijn personeelsadministratie en sociaal statuut, … Zo vindt u als partner van Securex alles onder één dak.

Partners van Securex krijgen intense samenwerking

Wordt u partner van Securex? Dan tekenen we voor een uitmuntende samenwerking. Die is:

  • intensief. We volgen uw dossiers nauwkeurig op. Heeft uw klant een specifieke vraag? Dan bieden we daarop een passend antwoord met de juiste dienstverlening. Ook houden we u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de sector.
  • langdurig. Securex gaat resoluut voor een langetermijnrelatie. Want wij begeleiden uw klant als starter, gevestigde zelfstandige én kmo. We zijn er dus tijdens elke fase van zijn groei, en leren zijn behoeften door en door kennen.

Uw sociale vraagstukken? Die lossen wij voor u op. Samen vormen we een ijzersterke tandem. Word nu partner van Securex.