Accountant
 
 
 

Securex: uw bron van sociaaljuridische expertise

Hebt u nood aan de meest actuele en complete informatie? Vertrouw dan op de sociaaljuridische expertise van Securex. Want we delen ze graag met u.

Sociaaljuridische expertise: online-informatie

Wordt u partner van Securex? Dan profiteert u mee van de sociaaljuridische expertise die we de voorbije honderd jaar opbouwden.

  • Lex4You. In deze databank vindt u een informatieschat over sociale, sectorale en fiscale onderwerpen. Over materie voor werkgevers en zelfstandigen. U krijgt er uitleg over tewerkstellingsakkoorden en wetteksten, en over barema’s en steunmaatregelen. Benieuwd naar deze goudmijn? Bekijk dan nu de gratis basisversie.
  • Elektronische nieuwsbrief. De sociaaljuridische wereld is voortdurend in beweging. Duiken er nieuwe regels, gewijzigde tarieven of crisismaatregelen op? Dan leest u het als eerste in onze nieuwsbrief. Proef nu van onze meest recente nieuwsbrieven. Overtuigd? Abonneer u dan snel.

Sociaaljuridische expertise: persoonlijk advies

Onze medewerkers bouwen op een sociaaljuridische expertise om ú tegen te zeggen. Daaruit putten ze om u optimaal bij te staan.

  • Opleidingen. Met de regelmaat van de klok organiseren we trainingen over sociaalrechtelijke thema’s. En dankzij onze praktijkgerichte aanpak gaat ú meteen aan de slag met onze tips. Geïnteresseerd in onze opleidingen? Schrijf u dan nu in.
  • Advies. Kampt u met een dringende vraag of hoort u graag een second opinion? Dan helpen onze experts u graag voort. Gewoon even bellen met uw Client Advisor, uw Partner Advisor. En u krijgt meteen het antwoord.

Wilt u ook graag putten uit deze bron van sociaaljuridische expertise? Word dan nu partner van Securex.