Accountant
 
 
 

Speel op zeker met een partnership bij Securex

U verwijst uw klant niet zomaar door naar een externe partner. Want u wilt dat hij er in goede handen is. Kies daarom voor een partnership met Securex. Wij zetten alles op alles om uw hoge verwachtingen in te lossen. En zo uw klant optimaal te helpen.

Uw klant in goede handen

Uw partnership met Securex wordt ook voor uw klant een schot in de roos. Want hij gaat in zee met een gevestigde waarde in de sector van de sociale dienstverlening. Bij ons is hij zeker van:

  • uitgebreide expertise. Securex blikt terug op 100 jaar ervaring en is de sociale partner van liefst 300.000 klanten. Goed voor een jaaromzet van 225 miljoen euro.
  • persoonlijke opvolging. Uw klant krijgt bij ons advies dat afgestemd is op zijn situatie. Verschillende experts zoeken samen naar de beste oplossing voor hem.

Partnership met Securex van lange duur

Wie kiest voor een partnership met Securex, is zeker van een langetermijnrelatie. Want wij begeleiden ondernemingen in élke fase van hun groei. Securex is er voor:

We gaan er prat op het menselijke kapitaal van uw klant optimaal te beheren . Een greep uit onze activiteiten? Sociale statuten in orde brengen, administratieve verplichtingen regelen, aanwervingen begeleiden, … Zo heeft uw klant alle tijd om zich te focussen op zijn core business.

Geef uw klanten in goede handen. En kies voor een partnership met Securex.